top of page
Search
  • soccentras

Kaip atpažinti sukčius, apsisaugoti nuo jų ir išvengti skaudžių pasekmių?

Updated: May 17, 2023



Ar žinote, kas yra pinigų mulas? O romantinis sukčiavimas?


Ar žinote kokiais išradingais būdais sukčiai vilioja Jūsų duomenis ir Jūsų pinigus? O būdus, kaip nuo jų apsisaugoti ir ką daryti supratus, jog papuolėte į viliojimo pinkles?


Kiekvieną dieną Lietuvos policijos suvestinės skelbia bent po keletą nukentėjusių, kurie patys, laisva valia atiduoda savo santaupas sukčiams. Lietuvos banko skaičiavimais per metus vagys išvilioja apie 12 mln. eurų.


Taigi, norėdamas apsaugoti mus nuo skaudžių finansinių nuostolių bei siekdamas pasiekti kuo platesnę auditoriją, Lietuvos bankas kviečia senjorus į susitikimą "Kaip atpažinti sukčius". Jo metu susipažinsite su šia opia mūsų laikų problema, išgirsite nesėkmių ir sėkmių istorijas, įgytsite žinių bei tapsite atspariais sukčiavimams.


Kada: Gegužės 31 d. (trečiadienį), 13 val.

Kur: Marijos Nekaltojo Prasidėjimo Vargdienių seserų vienuolyno salė, s. Daukanto a. 1 (įėjimas nuo L.Stuokos-Gucevičiaus skvero).

Trukmė: 1-1,5 val.

Pranešimą skaitys Miroslava Kryštul, Lietuvos banko Finansinių paslaugų ir rinkų priežiūros departamento Mokėjimo paslaugų priežiūros skyriaus vyresnioji teisininkė


Renginys yra nemokamas.

Esate labai laukiami :)




185 views
bottom of page