top of page
Search
  • soccentras

Nemokami kompiuterinio raštingumo kursai senjorams 2024 m.

Updated: Feb 21



DAR YRA KELETAS LAISVŲ VIETŲ!


Ne paslaptis, kad mokėjimas naudotis kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu vyresniame amžiuje padeda išlaikyti kognityvines funkcijas, suteikia savarankiškumo pojūtį ir pasitikėjimą, prisideda prie socialinio aktyvumo didinimo ir noro įsilieti į socialinį gyvenimą.


Tačiau Jums vis da sunku susigaudyti šiuolaikiniuose išmaniuosiuose įrenginiuose (telefonuose, planšetėse) ar savo kompiuteryje? Norėtumėte rašyti ir gauti laiškus, bet neturite elektroninės savo pašto dėžutės, ar vis dar pasimetate tarp aibės mygtukų ir nuorodų atsidarius jau susikurtą dėžutę?


Norite susirasti bendraminčių grupę (ar sodininkų, ar gėlininkų, ar meno mylėtojų... o gal klasiokų?), sekti mėgstamų galerijų, muziejų ar teatrų naujienas, bet nesate susikuręs feisbuko profilio ar nežinote, kaip prisijungti, kaip ieškoti dominančios informacijos, kaip bendrauti, kaip atsakyti.


Džiaugiames, kad ir 2024 metų pavasarį mūsų namuose vėl prasidėjo nemokami kompiuterinio raštingumo kursai senjorams. Pamokose galima naudotis mūsų arba savo atsineštais kompiuteriais ar išmaniaisiais telefonais. Kviečiame registruotis į mokymus šioms temoms:


  • Vasario 7, kovo 6, balandžio 3 d.kaip susikurti el. pašto dėžutę ir ja naudotis;

  • Vasario 14, kovo 13, balandžio 10 d.socialiniai tinklai (Facebook, kaip susikurti savo paskyrą, Viber, Skype);

  • Vasario 21, kovo 20, balandžio 17 d.elektroniniai prisijungimai prie asmeninių paskyrų, (pvz. esveikata, sodra, VMI);

  • Balandžio 24 d. kokie galimi sukčiavimo pavojai skaitmeninėje erdvėje ir kaip nuo jų apsisaugoti.

Užsiėmimai vyksta trečiadieniais nuo 13 iki 14:30 val., Šv. Kryžiaus namų Socialiniame centre (įėjimas L.Stuokos-Guzevičiaus g. 4). Į pamokas kviečiame po 4 senjorus ir po 2 savanorius, kad kiekvienas besimokantis gautų kiek įmanoma daugiau dėmesio savo klausimams.


Jei domina kursai, kviečiame registruotis tel. 8 652 01 554.


Esate visi laukiami 😊








363 views
bottom of page